Yazılı Sınavlara Katılmama Tercih Hakkı Duyurusu

17.05.2021 483

9, 10 ve 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK DUYURU
1) İkinci dönemde yapılacak yazılı sınavlarla ilgili olarak 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize bu sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulmuştur.
2) Sınavlara katılmak istemeyen öğrenciler aşağıdaki dilekçe örneğini doldurup en geç 21 Mayıs 2021 Cuma gününe kadar okula teslim etmeleri gerekir.

Dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız.

3) Sınavların ya tümüne girilecek ya da hiçbir yazılıya girilmeyecektir.

4) İkinci dönem sınavlarına katılmayacak olan öğrencilerin işlemleri birinci dönem notlarına göre tamamlanacaktır.

5) Sınavlar  "24 Mayıs-18 Haziran" tarihleri arasında okulumuzun belirleyeceği sınav takvimine göre yapılacaktır.

6) II. Dönem sınav konuları 1 Kasım 2020-26 Mart 2021 tarihleri arasında işlenen konu ve kazanımlardan olacaktır.

(Sınavlara katılmak isteyen 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.)

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK DUYURU

12. sınıflara yönelik düzenlediğimiz ikinci dönem birinci yazılı sınavlarına katılmış olan 12. sınıf öğrencilerimiz başka bir sınava girmeyeceklerdir.

Bilgilerinize sunulur.

Kaynak: https://www.meb.gov.tr/basin-aciklamasi-liselerde-sinav-uygulamalari-yeniden-duzenlendi/haber/23188/tr